Om meg

Bildet mitt
Son, Akershus, Norway
Just a guy who´s following his dreams and getting ready for some longdistante sailing.

fredag 17. august 2012

Denia - Barcelona

Torsdag 16. august 2012

Tight scedule denne morgenen. Opp kl 0730, frokost, siste rest ut av båten, lukking og låsing gjøres unna på rekordfart. Nøkkelkort leveres inn og strøm og vann stenges til båten. Kl 0900 står alle på land og peiler seg inn på busstasjonen i Denia. Bussbiletter til Barcelona og drosje til skipper og Barbro, som har ansvaret for all baggasje, blir ordnet dagen før. Resten av mannskapet får seg en heller varm spasertur på ca to km til busstasjonen i 35 graders varme.
 Busstasjonen i Denia
De 470 km til Barcelona gikk som forhåpet. God plass på bussen og grei ventilasjon gjorde sitt og vi ankom Barcelona town rundt 1800. 
Mette tar seg en siesta


Undrende og spente på hotellet og rommen ble vi positivt overrasket. Ikke noe standard og snakke om, men forventningene var ikke høye. Det unge mannskapet fikk et 4 manns rom mens skipper og Mette deler på et 3 manns rom. Riktig nok uten aircondition men med en grei vifte stående på en stol.

En trang korridor leder oss inn til rommene

Etter en god dusj og litt info fra resepsjonisten på hotellet, sikter vi oss inn på en restaurant ikke langt unna. Vi tester metroen i byen og suser avgårde noe kvartaler. Ikke det store utvalget på menyen, men med sultne mager tar vi det som byr. Ikke alt faller i smak men alle blir metteJ
I morgen er det tapas på spansk manér.

En liten runde i havnen før vi tar kvelden.


Ingen kommentarer: