Om meg

Bildet mitt
Son, Akershus, Norway
Just a guy who´s following his dreams and getting ready for some longdistante sailing.

søndag 12. august 2012

Da var vi igang...endelig!

10. august 2012
I dag reiste det ultramusikalske talentet Vibeke hjem. Hun skulle seile med oss til Valencia, men strømproblemer, vær og sjøsyke for enkelte, gjorde det til at hun måtte ta bussen tilbake til Alicante fra Torrevieja. Vi savner deg og skulle gjerne hatt deg med nå.


Da ser det endelig ut som om vi kan komme oss videre. Været er optimalt, sjøsykepiller er tatt og både proviant og diesel er ombord. Kursen settes mot Alicante. Allerede nå ser vi at Barcelona henger i en tynn tråd. Vi har mistet 3 seildager og for å ta det inn må vi seile et par netter. Det blir ikke aktuelt, så derfor bestemmer vi oss for å nå Valencia hvor det forhåpentlig er muligheter til å ta skuta på land.






På kvelden når vi Alicante. Vi blir møtt med lyden fra en konsert i byen, et yrende liv på brygga og villige marineros som hjelper oss til den rette båsen for natta.
Temperaturen i byssa hvor Mette kokkelerer er uholdbar, men vi hører ikke en lyd før maten er klar. En enestående rett av hvitløksmarinert kylling, kremet risotto og grønnsaker.





Ingen kommentarer: