Om meg

Bildet mitt
Son, Akershus, Norway
Just a guy who´s following his dreams and getting ready for some longdistante sailing.

onsdag 6. april 2011

Dag 18

05. april.
Vi legger ut fra Skudeneshavn via Boknafjorden 06:15. Det melder SØ frisk bris, liten kulig 15. Vi får vinden rett mot oss, og de som fulgte oss på AIS´n såg at det gikk i sikk sakk utover. Vinden økte på til sterk kuling 18 og regn. Vi sloss med været langs denne ugjestmilde og forblåste kysten som vi begynne å bli lei av. Natta blir lang, og med lite søvn og  litt feber i kroppen kjenner skipper´n presset. AIS´n hjelper oss med å få øye på skipstrafikken som i dette været kan være en utfordring.
Vi ankommer Manndal om morgenen den 06. april. Siste stopp i Norge!
Værmeldingen er ikke bra :( Noen som har hørt dette før??? Nordsjøen byr på sterk kuling til storm, dette legger en demper på planen om å seile over mot Danmark torsdag, en distanse på 65 nm.....men været skal bedre seg til lørdag. 
Et stag til styrbord salingshorn løsnet fra strekkfisken i uværet. Dette blir fikset i Manndal av en feberfylt skipper mens Kris viser ekte seilermuskler :)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Siste stopp i Norge, æ tenke bare : rått! nu bær det sørover! :D
det høres så kult ut å være med dokker nu, heldig alle e som e om bord,for opplevd masse.
Kos dokker masse ! <3
-Melissa

Anonym sa...

Interessant å følge dere på blogg og AIS. Har seilt strekningen flere ganger de siste årene og kjenner igjen utfordringer og opplevelser. Stå på og ha en fin tur videre.
Mvh Hans K.

Anonym sa...

Følger Sunrise på ferden,og ønsker god seilas videre til fjernere farvann..
Anne Marie L

Paul Hanssen sa...

Hei Melissa og takk for fine kommentara. Ja det høres nok kult ut til tider og e man klare til å ta de værste støytan så setter man mere pris på de små tingan. Vi skal kose oss så godt vi kan, og vi skal kose oss for dokker og :) Stor klæm fra skipper pappa.

Bjarne Øen sa...

Dere får ha god tur videre, vi seiler den 16.04 og vil sikkert treffest når vi nærmer oss middelhavet, heimesiden våres er lagt ut på aurorasail.com

Hilsen
S/Y AURORA

Anonym sa...

Hei hei Onkel.
Virker som dere har vært litt uheldig med været langst norskekysten, men håper dere har en fin tur likevel.
Ønsker dere masse lykke til videre :D

-Veronika-

Anonym sa...

Hei til Paul og Sunrise
Jeg er selv i planleggingsfasen av en lignende tur fra østlandet til middelhavet. Følger derfor deres tur med stor interesse. Skal bli spennende og høre deres erfaringer under veis. Håper vi kan holde litt kontakt under veis ? God seilas videre.