Om meg

Bildet mitt
Son, Akershus, Norway
Just a guy who´s following his dreams and getting ready for some longdistante sailing.

lørdag 2. april 2011

Dag 15

Tron Einar møntrer av i Bergen. Han har smakt på livet som seiler og høstet erfaringer, men ser på Nordsjøkrysset som skremmende. Dette respekteres. Erfaringene må fordøyes og tankene om å fortsette eller ikke får komme etter hvert. TE er velkommen ombord ved en senere anledning om han skulle bestemme seg for det. God tur hjem!


Seilet som revnet blir fikset av seilmaker Helvig i Sandviken for en tusenlapp. Det blir stanset inn en metallring med 17 tonns trykk...dette burde holde. Autopiloten ser ikke ut for å være skadet, heldigvis hadde den bare gjenget seg ut av innfestingen på roret, så den var bare å skru på plass igjen.

Genoa demonteres.

5 kommentarer:

Anonym sa...

godt å høre fra dokker, og eg ønsker dokker en bra tur over nordsjøen, og hils til Nina hvis dokker treffer henne i Nederland. Nelly

Anonym sa...

Ønsker dere alle en flott seiletur videre.Gi masse hilsninger til Kees fra oss alle 5 ;) Varme hilsninger fra oss på Heimly i Burfjord ;)

Anonym sa...

Det er så godt å høre at alt går bra, nesten alt i allefall. :)
Flotte greier at genoen e fiksa , å at autopiloten var i stand. Lykke til vidre ! :)
-Melissa

alf-bje sa...

Heia ivrige seilfarere! Finner fortsatt ikke skuta på Marinetraficc.com! Har dokker slått av AIS'en? Det fins flere andre Sunrise, men det er tankere og lastebåter rundt om i verden!
Hilsen Alf B. fra Tromsø

alf-bje sa...

Endelig dukket skuta opp på Marinetraficc.com - Posisjon 59.72515˚ / 5.469388˚. Fart 5,2 knop. Bømlo på vei mot Mosterhamn. Historisk plass, se http://no.wikipedia.org/wiki/Mosterhamn. Nå antar eg det blir bedre dekning etter hvert.
Hilsen Alf B.